Polise fick ryka!



Till slut lyckades aftonbladet skriva rätt på ordet "rycka" och "polisen". Dom kanske har kompetent personal som skriver själva nyheten och praktikanter som skriver rubrikerna?

Pig cold.



Visst kan man skriva/säga så men e väl ändå inget passande ord för en kvällstidning? Iskalla?

Passagerarna gick på vattnet som Jesus gjorde eller så är de powered by water. beats me.

Dosans brandvarnare.



Dosans brandvarnare är från andra världskriget. Va jag har förstått ska den också vara vit. den här är brun.

En "Välkommen till klubben" som gick för långt.




Här nedan har vi våra nya klubbkort. (proffsigt värre?)


Ja, den är helt designad av yours truly. Program som användes för att producera detta mästerverk var paint. (o knappen Prnt Scrn ouuuffff!)


Patricia.



Måndag 5:e januari hade dom större ytor än vanligt på patricia!

Det här reklambladet hittades på golvet på toaletten hos min kompis.

Jag och min bror har tråkigt ibland.

Vi brukar sitta o komma på ord som skrivs likadant men låter olika i svenska språket.

Kort - Kort
Planet - Planet
Fort - Fort
Banan - Banan
Kista - Kista
Varan - Varan
Finskor - Finskor
Halt - Halt
Tomt - Tomt
Ton - Ton
Fint - Fint
Kör - Kör
Tom - Tom

Vi låg i en kista på ett tåg till kista. Vi kom till ett fort på banan och käkade en banan för att sedan gå till andra planet på en planet. Varan som såldes av en varan kostade 20kr. Vi mötte även två finskor som hade på sig röda finskor. Den ena hade kort kjol och ville spela kort med oss. På isen var det halt och polisen försökte stoppa oss genom att skrika halt! I hissen var det maxlast på ett ton så jag spelade en ton på min fiol. På våran tomt var det tomt.Jag körde en fint på polarn som tyckte det gick fint. Vi satte oss på bussen med våran kör o skrek till chaffisen... kör! Tom känner sig tom idag.

Läxa!



Lärde faktiskt mig själv en läxa precis. Jag är så sjukt dålig på "ända" och "enda" men nu jävlar är det inpräntat i skallen. Usch va dålig jag känner mig ändå.

Och det resulterade i att allt blev korrigerat!



Lägg märke till att frågan om Barts ålder försvann helt. Antar att mina teorier om när Bart egentligen ska vara född förvirrade till det ordentligt hahah...

Tack till Karin på expressen ;)

Länk till testet

Börjar väl med o racka ner på expressens web(b)test.



Till att börja med.. vad är Webb för ord? vem har kommit på det?
- Jag vet! Vi gör ett "försvenskat" ord av ordet Web.

Illa kvickt efter att jag sett att jag fått 3 fel på testet skickade jag mail till redaktionen och gnällde över diverse frågor som jag fått fel på. För det va faktiskt de som skrivit fel svar på frågorna.

Här är brevet:

Hej. Hoppas att du kan hjälpa mig få ut mina agressioner angående webbtestet simpsons. Du kan säkert iaf vidarebefordra till ansvarige om inte annat.

1. Vad heter familjen Simpsons katt?: Snowball
Katten heter inte Snowball. Snowball dog innan serien startade som man får reda på under seriens gång. Deras katt från första avsnittet i säsong 1 heter Snowball II(2) som Marge köper som ersättningskatt till Lisa för att hon blir så ledsen över att första katten dog. (Ska man vara RIKTIGT petig så heter katten egentligen Snowball V(5) eftersom katten i ett avsnitt dör flera ggr.För att spara in pengar o slippa köpa en ny kattskål döpte dom Snowball V till Snowball II.)

2. Vad heter Mr Burns i förnamn?: Montgomery
Kuggfråga in my opinion med tanke på att han heter C.Montgomery Burns dvs Charles Montgomery Burns. Eftersom han har två förnamn borde man väl ändå ta det förstnämnda? Skulle ni fråga efter tilltalsnamn skulle svaret onekligen vara Montgomery.

3. När är Bart Simpson född?: 1981
Bart kan omöjligt vara född 81 eftersom serien började på Tracy Ullman Show 87 och debuterade på Fox 89 och bart har varit 10 år sedan seriens start. Han måste alltså vara född antingen 1977 eller 1979 för att kunna vara 10 bast beroende såklart på om man räknar med när dom var med på Tracy Ullman eller från att dom började på Fox.

4. På fråga 16 står alternativen Homer, Liza och Maggie. Finns ingen i serien som heter Liza. Hon heter Lisa.

Strax efter jag fått iväg detta besserwisserbrev fick jag ett glatt svar från Karin om att de genast skulle fixa till felen.



och efter några minuter låg websidan nere ;)


RSS 2.0